Tractament laser vaginal

Sovint quan pensem en menopausa, pensem en el final de l’etapa reproductiva i de la joventut. Sí que és cert que s’inicia un deteriorament important d’aquells teixits que depenen dels estrògens (com les articulacions, els ossos, els vasos sanguinis, el cervell, la mucosa vaginal i urològica,…) Però es tracta de tenir una actitud d’adaptació als canvis i fer tot allò al nostre abast per tenir una bona qualitat de vida.

En aquest sentit les relacions sexuals i la bona relació de parella tenen una gran importància en el benestar físic i mental. En absència d’estrògens, apareix la sequedat vaginal i les relacions es tornen feixugues i fins i tot doloroses.

Es requereix dedicació en l’aplicació de pomades vaginals que la meitat de les vegades s’obliden sense aconseguir l’objectiu perseguit: la regeneració de la mucosa vaginal i la seva hidratació.

Per donar solució a la disfunció sexual, als problemes d’incontinència de lleu a moderada i a la hiperlaxitud de les parets vaginals oferim el làser vaginal. Un tractament de reafirmació i rejoveniment vaginal. Consisteix en l’aplicació de polsos de feix de llum làser a una determinada intensitat que provocaran una cremada superficial de la mucosa vaginal i la consegüent regeneració amb nou col·lagen més elàstic i millor lubricat.

No és dolorós, ja que una estona abans s’administra una crema anestèsica i la pacient en tot moment es troba confortable.

El grau de satisfacció de les dones és molt alt i les ajuda a recuperar aquella confiança que necessiten.