Imatge-principal

La teràpia hormonal de reemplaçament subcutani amb hormones bioidèntiques és un tractament que permet a les dones menopàusiques o en la perimenopausa poder viure aquesta etapa de la millor manera possible.

Abans de la menopausa i especialment en arribar a ella, a causa de la caiguda dels nivells hormonals com la testosterona poden aparèixer símptomes com menor vitalitat, motivació i iniciativa, canvis d’humor, depressió, alteracions de la memòria i del somni, augment del greix corporal, pèrdua de massa òssia i/o muscular i disminució del desig sexual.

Si reconeixes algun d’aquests símptomes, has de saber que podries beneficiar-te d’un tractament de reemplaçament hormonal a base de testosterona i/o d’estrògens bioidèntics.

El tractament consisteix en la col·locació ràpida i indolora d’un implant que allibera l’hormona biològicament idèntica a la humana i que el cos absorbeix directament i va alliberant la quantitat necessària que requereix l’organisme, corregint les mancances hormonals de la manera més fisiològica possible. Després de la visita mèdica pots reincorporar-te a la teva vida quotidiana amb normalitat.

El tractament és individualitzat per garantir les necessitats de cada persona així com el seu èxit.