Cames esveltes amb el tractament de lipolàser corporal a Policlinic Simonet REus

La liposucció assistida per làser és una tècnica de Medicina Estètica que liqua el greix subcutani abans de la seva extracció. Un tractament corporal que permet, en una única sessió contornejar i donar forma a la figura.

Aquest és el tractament indicat per combatre el greix que es localitza en “zones tabú” com els genolls, els turmells, els sacsons o la cara interna de les cuixes, on la dieta i l’exercici moltes vegades no són efectius.

A més dels espectaculars resultats també és d’agrair el mínim temps de recuperació. Els beneficis més destacats d’aquest tractament mèdic són:

  • Permet eliminar tant el greix profund com el superficial.
  • El làser utilitza una longitud d’ona que destrueix les cèl·lules de greix de forma segura, desfent el teixit gras i sense fer malbé les estructures adja-cents.
  • La novetat més destacada amb la liposucció tradicional és que el nou lipolàser fa treballar el col·lagen existent de les nostres cèl·lules. D’aquesta manera aconseguim que la pell es retregui creant un efecte tensor que permet tractar la possible flacciditat de la zona.

La unitat de medicina estètica de Policlínic Simonet Reus incorpora constantment nous avanços tecnològics com és l’aplicació d’aquesta nova tècnica per a la reducció del greix corporal localitzat.