Esther-Mayol-rejoveniment

El cansament, la manca de son, l’envelliment, la mala alimentació o l’estrès es reflectiran en els nostres ulls. L’objectiu dels tractaments de rejoveniment ocular és prevenir i solucionar els problemes derivats del pas del temps.

Un dels problemes que podem observar és l’excés de pell i bosses a les parpelles, que fan que els ulls es vegin més tancats i tristos. Ho podem corregir mitjançant una cirurgia anomenada blefaroplàstia. Aquesta intervenció es pot realitzar sota anestèsia local i sense ingrés. En altres casos disposem d´un làser per tractar-los.

Les ulleres són una depressió que s’estén des del llagrimall, en sentit descendent, donant un aspecte de cansament. A més poden tenir una pigmentació més fosca.

En l’actualitat comptem amb un àcid hialurònic, el Redensity Eyes II, especialment dissenyat per tractar i omplir l’enfonsament d´aquesta zona, millorant l’aspecte de les ulleres, el to i la qualitat de la pell, alhora que corregir altres signes d’envelliment. Aquesta tècnica de farciment té uns resultats immediats, i poden arribar a durar fins a 24 mesos.

Un altre component de les ulleres és la mateixa coloració fosca. Els millors resultats els estem obtenint amb la carboxiteràpia, que consisteix en microinjeccions de diòxid de carboni sota la pell de la parpella.

Finalment, per corregir les arrugues del voltant dels ulls utilitzem la toxina botulínica. És un medicament que s’injecta en petitíssimes dosis en músculs específics de l´entrecella, i al voltant dels ulls, relaxant la musculatura i aconseguint una mirada més relaxada i descansada.

“ELS ULLS EXPRESSEN TOTS ELS SENTIMENTS DEL COR”