Combina dieta, exercici i tractaments corporals estètics per a recuperar i mantenir la figura

Després del Nadal és molt freqüent que ens plantegem tractar de perdre els quilos acumulats durant els dies d’excessos. El primer pas és convèncer-nos que els nostres hàbits a la taula han de canviar, sense excuses i sense presses: és un canvi a un estil de vida més saludable. Combinar una dieta amb una rutina d’exercici és la millor manera de recuperar la figura i eliminar el greix als glutis, ventre, malucs i cuixes.

Amb la dieta proteica Mètode Pink es pot eliminar el greix de forma selectiva i resoldre la lipoinflamació. Amb l’equip multidisciplinari, integrat pel metge motivador, dietistes, coach i entrenador personal, aconseguiràs aprendre a menjar, canviar els teus hàbits i no recuperar el pes perdut. La clau de l’èxit: finalitzar el programa i fer un seguiment durant dos anys, que a la nostra clínica és gratuït. També, seguir una dieta hipocalòrica equilibrada amb pla détox i tècniques de medicina estètica i aparatologia.

És molt important fer exercici físic juntament amb la dieta. Amb l’esport obtindràs millors resultats i la satisfacció serà doble. Pels que ja heu integrat l’exercici, caldrà realitzar una activitat més intensa (running, crossfit, exercicis de musculació, spinning…), o buscar un entrenador personal per anar més enllà. Recordeu que, sempre, cal guanyar intensitat de manera gradual per evitar el descoratjament i la frustració, i que no hi ha teràpies miracle.

La nostra experiència en Medicina Estètica ens diu que encara que es podria tractar qualsevol problema de forma individualitzada és fonamental la combinació de tractaments, ja que els diferents problemes depenen de diversos factors i si no els tractem íntegrament mai aconseguirem millorar els resultats. Per això a la nostra clínica posem a la vostra disposició els aparells i les tècniques mèdiques més innovadores.

Si busques combatre el greix localitzat i evitar la flaccidesa, et recomano tractar el problema des de diferents enfocs: Mesoteràpia corporal personalitzada i termoteràpia; i si hi ha un problema afegit de flaccidesa, amb la nostra Radiofreqüència aconseguirem donar fermesa gràcies a la producció de col·lagen i elastina. L’alternativa més ràpida és la liposucció assistida, per làser, sense cirurgia ni ingrés hospitalari. Si et preocupa la cel·lulitis, la combinació de diferents tècniques segons el grau i tipus de cel·lulitis optimitzarà els resultats com la Carboxiterapia, Mesoteràpia, LPG, Radiofreqüència, Presoteràpia i el Drenatge Limfàtic Manual. L’alternativa: el Mètode Pink cel·lulitis.

Comença amb la teva “operació bikini” des d’ara: sense presses, sense falses promeses i essent constant durant tot l’any.