estetica

En l’actualitat, el càncer forma part de la nostra societat en un percentatge de casos molt elevat. Cada vegada més s’està avançant en el coneixement i maneig de la malaltia des de diverses disciplines professionals, al marge de la purament mèdica. Conscients d’això, el sector mèdic avala i recomana altres pràctiques professionals que condueixen a l’individu al benestar físic i emocional. Així neix l’estètica oncològica.

Aquesta pràctica professional de nova generació ofereix tractaments estètics facials, corporals i en zones específiques, a totes aquelles persones que es troben en alguna de les diferents etapes del càncer: diagnòstic, tractament o recuperació.

Com és el professional especialitzat en estètica oncològica?

La persona especialitzada ha de conèixer aquests malestars i les reaccions cutànies més generalitzades vinculades al tractament mèdic del càncer. Ha d’oferir un assessorament adequat perquè la persona pugui suportar més positivament els trastorns que afecten la imatge personal, l’estat emocional derivats de la malaltia i, per tal d’ajudar a recuperar la moral.

Micropigmentació Paramèdica

És la mateixa tècnica que la micropigmentació facial, aplicada per millorar petites zones de la pell que han sigut afectades. Les cicatrius més usuals tractades amb micropigmentació són les d’elevació, reducció o augment de mama, líftings… i com a tractament complementari de la reconstrucció mamaria.