Fils-tensors

Què són els fils tensors?

Són filaments reabsorbibles que, inserits en la pell d’una manera gairebé indolora, sense interferir en la vida normal de les persones, produeixen una estimulació de col·lagen important, la qual cosa provoca un efecte tensor gairebé immediat. A això se li diu lífting biològic autoinduït.

Per què s’han posat tan de moda els fils tensors?

La flacciditat és un problema generalitzat a partir dels 35 anys tant en l’àmbit facial com en el cos. Els nostres clients ens demanen solucions per mantenir la fisonomia natural, sense passar per un quiròfan i amb la màxima seguretat.

Quines zones es poden tractar?

Realment totes, ja que parlem d’una tècnica que estimula la síntesi proteica, amb el procés regeneratiu que això comporta.

“La flacciditat és un problema generalitzat a partir dels 35 anys tant en l’àmbit facial com en el cos.”

Quins són els tractaments més demandats?

Sobretot recuperar l’arc mandibular, els pòmuls i qualsevol part del cos que presenti signes de flacciditat, com l’abdomen, les cuixes i els glutis.

És un procediment segur?

És molt segur i gairebé indolor amb mínims efectes secundaris que no impedeixen continuar la vida habitual. El material dels fils és totalment biocompatible i no produeix rebuig ni al·lèrgies, ja que és bio reabsorbible.

Centre Timer és especialista en tota mena de fils tensors (polidioxanona, polilàctics, monofilaments, trenats, espiculats). Convidem a tothom que consulti sense compromís el nostre centre per fer una valoració personalitzada.